Bildäck

Copyright © All Rights Reserved  j@

Vi har stort sortiment i både nytt och begagnat. När din bil behöver nya däck tar vi fram däck som passar just din bil och körstil. Vi skiftar, monterar och balanserar dina däck så att du är säker ute på vägarna igen. En sak du måste tänka på är att bultarna ska efterdras.


Michelin däck får utmärkta omdömen av bilägarna avseende däckens kvalitet och livslängd. De är tack vare däckens perfekta anpassning till fordonet ett av de ledande märken hos biltillverkarna. Storsäljare bland Michelin däcken är bl.a. Michelin energy saver och Michelin x-ice.Idag är Goodyear ett av världens största företag med verksamhet på sex kontinenter och en årlig försäljning på 15 miljarder dollar. Förutom Goodyear däck producerar man även flera andra välkända märken, t.ex. Dunlop, Kelly, Fulda, Lee, Sava och Debica.
Lämna dina däck på förvaring hos oss. Vi erbjuder däckhotell för 595:- / säsong inklusive: skift  på din bil, förvaring, tvätt, luftkontroll och visuell funktionskontroll.
Vår nyaste maskin


M928 Royal

Kraftig däckomläggare med

2 hastigheter och intergrerad

luftchock. Anpassad för höga

påfrestningar och klarar alla

typer av lågprofildäck.

Låsning i fälgens nav.

Multifunktions manöver för

dynamisk clinchlossning med

rullar. Det speciella monterings-

huvudet gör att man demonterar

däcket utan däckjärn och därmed

minimal risk att skada fälgen.


SUNFULL däck har sålts av Euromaster under många år med mycket goda erfarenheter och många nöjda kunder. SUNFULL är ett kinesiskt däckfabrikat och tillverkas i några av värdens modernaste däckfabriker. Däcken når väl upp till de Europeiska kraven och till de egenskaper som våra moderna bilar i Europa kräver. SUNFULL håller hög och jämn kvalitet.

Prisexempel  Personbil

Skift 295 kr

Suv 345


Däckhotell

från 595kr 


Hjulinställning

Från 895 kr